Datum: 03-06-2023 - 04:11
12
dec
'15

Sfeervolle kerstsamenkomst met Stichting Hakuna Matata.

Stichting Hakuna Matata uit De Zilk organiseert op kerstavond een kerstsamenkomst in de Heilig Hartkerk in de Zilk. Na het succes van de afgelopen 3 jaar gaat het wederom een mooie, sfeervolle samenkomst worden. Er is een gelegenheidskoor gevormd van 45 enthousiaste mensen...

Sinds eind oktober repeteren zij wekelijks onder leiding van Berry van den Bercken en Heidi Meiland. Zij worden muzikaal ondersteund door een gelegenheidsband.

Tijdens deze kerstsamenkomst wordt stilgestaan bij het kerstverhaal en de kerstgedachte. Dit wordt gebracht in woord, muziek, zang en beeld. Bijzonder dit jaar is dat er niet alleen traditionele kerstliedjes ten gehore worden gebracht maar dat deze afgewisseld worden met toepasselijke hedendaagse liedjes.

Hebben we u nieuwsgierig gemaakt dan bent u van harte uitgenodigd om deze samenkomst bij te wonen op Kerstavond 24 december om 23.00 uur in de Heilig Hart kerk aan de Beeklaan in De Zilk.

Na afloop kunt u achterin de kerk even napraten onder het genot van warme chocolademelk of glühwein. Voor meer informatie over de stichting kunt u ook kijken op www.hakunamatata-dezilk.nl.