Datum: 30-05-2020 - 00:56
10
dec
'15

7 Noordwijkerhouters in top 50 invloedrijkste personen Bollenstreek. (foto's)

Ook dit jaar heeft het glossy zakenmagazine Bollenstreek IntoBusiness de top 50 Meest Invloedrijke Personen in de regio samengesteld. De top 50 geeft inzicht in wie er zakelijk betrokken is in de regio, wie succesvol is en wie het goede ondernemersvoorbeeld geeft. Op donderdag 10 december...

kwam het bedrijfsleven in het vernieuwde Van der Valk Hotel Sassenheim bijeen, voor de bekendmaking van de Top 50. De bijeenkomst was georganiseerd door uitgever John van der Tol van het zakenmagazine Bollenstreek IntoBusiness.

John van der Tol over de Top 50:
Dit jaar is de lijst der lijsten alweer voor de zesde keer bekend gemaakt. Deze lijst kan alleen maar verschijnen dankzij het draagvlak en met de hulp van de ondernemers en bestuurders uit de Duin- en Bollenstreek, die met grote betrokkenheid hebben meegewerkt.

 

Personen met invloed zijn zichtbaar, steken hun nek uit, ook voor anderen. Zij denken aan verbinden, samenwerken en hebben oog voor het belang van de Duin- en Bollenstreek als één geheel. Een mooie zakelijke lijst, serieus maar met een knipoog. Met deze 50 Toppers gaat de streek een mooie toekomst tegemoet, aldus John van der Tol.

Vorig jaar werd Dirk Bouman, directeur uitgeverij Verhagen, uitgeroepen tot meest invloedrijke man in de Duin- en Bollenstreek. Dit jaar is Lies Spruit de burgemeester van Lisse gekozen als 'de invloedrijkste' in de Duin- en Bollenstreek.

7 Noordwijkerhouters in de Top 50.

In deze Top 50 staan maar liefst 7 personen (vorig jaar 8) die woonachtig zijn in Noordwijkerhout. We geven u de namen en de plaats van de Noordwijkerhouters (en de top 3) waarop ze in de ranglijst staan. Later meer info over de personen in de top 50 op de website van IntoBusiness, klik hier.

Plaats Naam (woonplaats) Bedrijf en plaats
39
Frank Timmers (NWH) Timmers Verpakkingen Noordwijkerhout
35
Nico Geerlings (NWH) Flexible Human Services Noordwijkerhout
33
Ruud Warmerdam (NWH) Warmerdam Spoelbedrijf Noordwijkerhout
25 Birgitha Bakker (NWH) Ondernemers Bootcamp Noordwijkerhout
23 Hans Zwetsloot (NWH) STOL architecten Lisse
20 Edwin de Beukelaar (NWH) De Beukelaar Groep Noordwijk
4 Peter Duivenvoorde (NWH) Landgoed & Golfbaan Tespelduyn NWHout
3 Stephan Stokkermans
Grand Hotel Huis ter Duin Noordwijk
2 René Vos Bouwbedrijf Horsman & Co Lisse
1 Lies Spruit Burgemeester van Lisse

Foto's redactie BON.

Laatste foto > Noordwijkerhouters v.l.n.r. Frank Timmers, Nico Geerlings, Peter Duivenvoorde. Inzet foto: Birgitha Bakker, Edwin de Beukelaar, Hans Zwetsloot, Ruud Warmerdam (niet aanwezig).