Datum: 01-10-2023 - 16:40
08
dec
'15

Prins Ratatouile & Prinses Paris slaan raak.

Dit jaar is het vroeg in het jaar al carnaval. De kinder- en grote optocht trekken op 6 februari 2016 al door Kokkerhout heen. Dit betekent dat er slechts nog maar een paar weken te gaan zijn voor het zover is voor de wagenbouwers in ons dorp. De wagenbouwers van de jeugdwagenbouw...

voor de optochtwagen van de Babyfaaten beginnen niet zomaar. Eerst dient de het jeugdprinsenpaar de eerste spijker te slaan. Natuurlijk sloegen Prins Ratatouile & Prinses Paris direct raak, maar voordat zij überhaupt mochten slaan moesten zij eerst nog een andere prestatie leveren.

Voordat de medewerkers van de wagenbouw hen de eerste spijker lieten slaan moesten zij eerst wat brandstof hebben. Geen brandstof voor de trekker, maar voor de wagenbouwers zelf. Daarom lieten zij het prinsenpaar bijgestaan door hun adjudanten een kaasplankje zagen.

Waarna Prins Ratatouile samen met zijn Prinses Paris met de Franse-slag wat kaasblokjes, plakjes brie en saucisson sec (worst) wisten te snijden. Na precies 11 minuten kon al dit lekker gepresenteerd worden op het kaasplankje. De mannen en vrouwen van de wagenbouw waren onder de indruk van de hoogstaande kookkunsten van het prinsenpaar.

Hierna mocht de aller eerste spijker geslagen worden, welke er met een paar ferme klappen er zo in het hout ging. Nu is het wachten tot begin februari, dan staat er (als alles goed gaat) een prachtige wagen voor het prinsenpaar en de raad van 11 van de Babyfaaten.

Aanmelden jeugdoptocht:
Papa’s, mama’s, verzorgers, opa’s en oma’s  denk eraan dat u uw kinderen / groepering aanmeld voor de jeugdoptocht zaterochtend 6 februari 2016 via www.babyfaaten.nl/optochtaanmeldformulier.

Foto's PR