Datum: 27-10-2021 - 19:55
07
dec
'15

De Noordwijkerhoutse Runners doen in 2016 voor de 9e keer mee.

Wij starten in Parijs op zaterdagmiddag 14 mei en maandagmiddag 16 mei finishen we op de Coolsingel in Rotterdam. De opbrengst van deze estafette  komt ten goede aan de mensen met kanker. Het motto van de Roparun is niet voor niets: 'Leven toevoegen aan de dagen...

waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven'. In de afgelopen 25 edities van de Roparun hebben meer dan 108.000 deelnemers ruim 67 miljoen euro bij elkaar gelopen voor mensen met kanker.

Daardoor kon Stichting Roparun meer dan 1.200 projecten ondersteunen die het leven van mensen met kanker veraangenamen. Ook meer dan 5.500 kankerpatiënten zijn verblijd met een gratis verblijf in één van de vakantiebungalows van Stichting Roparun Palliatieve Zorg.

WIE DURFT MET ONS HET AVONTUUR VAN DE ROPARUN AAN?
Ons team is helaas nog niet compleet. Wie komt ons team versterken tijdens de voorbereiding, aanloop en tijdens de Roparun? We zijn nog op zoek naar:
> 2 chauffeurs/kaartlezers
> 1 cateraar
> 2 masseur/masseuses

Voor meer informatie stuur je een Mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Meer informatie over ons team op www.noordwijkerhoutserunners.nl. Meer informatie over de Roparun: www.roparun.nl.