Datum: 01-06-2023 - 17:13
06
dec
'15

Speciale decemberacties van Arriva in de Duin- en Bollenstreek.

Arriva wil inwoners van Zuid-Holland de kerstsfeer in hun eigen regio laten proeven, en laten ervaren hoe gemakkelijk het is om uitstapjes te maken met het openbaar vervoer. Daarom verspreidt de vervoerder deze winter kortingsbonnen voor reizen met de bus...

Tussen 30 november en 5 december 2015 is door Arriva bij zo'n 460.000 huishoudens in de provincie een speciaal kerstmagazine met twee kortingsbonnen voor de bus bezorgt. Hiermee kan de reiziger voor (maximaal) vijf personen bij de buschauffeur een busdagkaart kopen voor maar € 2,- per persoon.

Via arriva.nl/ovdagen kunnen nog eens zes kortingsbonnen (voor maximaal acht personen) worden gedownload, waarmee in de bus dagkaarten kunnen worden gekocht voor maar € 4,- per persoon. Op zo'n dagkaart kan na 9.00 uur een hele dag onbeperkt worden gereisd met de stads- en streekbussen en op de HOV-buslijnen (Qliners en R-net) van Arriva in de regio's: Duin- en Bollenstreek, Leiden, Rijnstreek, Midden-Holland, Drechtsteden, Alblasserwaard en Vijfheerenlanden.

Per volwassen reiziger krijgen drie kinderen in de leeftijd van 4 t/m 11 jaar hun dagkaart gratis. Zo kan het hele gezin voordelig naar bijvoorbeeld Gouda bij Kaarslicht, Kerstmarkt Leiden, Kerstmarkt Dordrecht en/of Schouwburg Kunstmin reizen.

De actievoorwaarden staan in het kerstmagazine en op arriva.nl/ovdagen. Wie geen magazine heeft ontvangen, kan vanaf heden één ophalen bij de Arriva Store in Alphen aan den Rijn, Gouda, Leiden, Gorinchem of Dordrecht (op = op).