Datum: 24-09-2021 - 10:58
01
dec
'15

Geslaagd! De NZRB heeft er weer trotse kinderen met een zwemdiploma bij.

Woensdagavond 18 november en woensdagavond 25 november hebben er weer heel veel kinderen heel hard hun best gedaan om hun zwemdiploma te halen. Op woensdagavond 18 november werden er snorkelexamens gezwommen waarbij de kinderen allerlei oefeningen...

moesten doen met flippers, een duikbril en een snorkel. De snorkel moest leeg geblazen worden, de duikbril en snorkel moesten op de bodem worden opgezet en de kinderen moesten vervolgens geklaard (met een bril zonder water erin) boven komen. Ook moesten er kinderen buddy breathen waarbij ze samen moesten snorkelen met één snorkel.

Op woensdagavond 25 november werden de examens voor het Zwem-ABC afgenomen. Voor sommige kinderen was het hun allereerste diploma waarvoor ze af moesten zwemmen en dat was best wel even spannend. De kinderen moesten verschillende zwemslagen zwemmen, een wokkel maken (lengteasdraai) en door het gat duiken. Vooral dat laatste is altijd spannend maar het is ze allemaal gelukt.

Op beide avonden zijn alle kinderen geslaagd voor hun diploma en dus heeft de Noordwijkerhoutse Zwem en Reddingsbrigade er weer heel wat trotse kinderen bij. Natuurlijk is het team van de NZRB ook erg trots op hun kinderen en feliciteren ze dan ook van harte met hun diploma. Wij hopen dat ze nog vele zwemuurtjes bij ons zullen komen zwemmen, er zijn immers nog heel veel meer diploma’s te behalen.

Foto's PR