Datum: 07-10-2022 - 14:25
30
nov
'15

Grote hoeveelheid drugs gevonden op het strand bij de Duindamseslag. (update politie)

Maandagmorgen is op het strand vlakbij de Duindamseslag een grote hoeveelheid drugs aangetroffen nabij afrit 23. Het gaat om enkele honderden kilo's die goed verpakt zaten. Alle drugs is met een tractor vervoerd naar de Duindamseslag afrit 24. De politie was met een aantal...

voertuigen ter plaatsen en hebben kort onderzoek verricht. De drug was goed verpakt en voorzien van drijvers een een bakenlicht zodat deze op zee zo opgepikt kon worden. De politie heeft de drugs in beslag genomen en naar een geheime locatie vervoerd.

 

Update politie 14.41 uur 30-11-2015.
Medewerkers van het Hoogheemraadschap troffen maandag 30 november iets na 09.00 uur een aantal tassen met pakketjes cocaïne aan op het strand van Noordwijk. De pakketjes zaten in tape verpakt en lagen in tassen langs de kustlijn, waar ze vermoedelijk zijn aangespoeld.

Agenten hebben de pakketjes in beslag genomen voor onderzoek. Een eerste test wijst uit dat het gaat om 225 kilo cocaïne. Meerdere eenheden, waaronder de polihelikopter, zochten langs de kustlijn naar meer pakketjes, maar er is tot op heden niets aangetroffen.

Foto's 1 tm/6 Blik Op Noordwijk, foto's 7 t/m 11 J. Augustinus.