Datum: 30-05-2020 - 23:25
27
nov
'15

Geniet 2e kerstdag van een uniek en sfeervol kerstdiner in de Witte Kerk.

Het is eind november en de gezellige feestdagen staan alweer voor de deur. Heeft u nog geen idee waar u dit jaar met 2e kerstdag wil gaan eten? Zoekt u een sfeervolle en unieke locatie voor uw kerstdiner? Dan kan dat dit jaar in onze eigen Witte kerk, het mooiste plekje van Noordwijkerhout...

Restaurant/catering To Meat Bij de Buren verzorgt op 2e kerstdag een sfeervol kerstdiner op deze unieke plek. Voor € 59,50 (excl. drankjes) krijgt u een overheerlijk 5 gangen-menu voorgeschoteld (zie menukaart onderaan de pagina). Reserveer snel want vol = vol, bel: 0252-346274. Aanvang: 18.30/19.00 uur.

De Iens Topperslijst 2016.
In deze lijst vind je de restaurants die het afgelopen jaar het best zijn beoordeeld op IENS.nl. De top 1.000 meest geliefde restaurants van Nederland, gekozen door hun eigen gasten. Hier moet je het komende jaar zeker een keer naartoe!

Hoe is IENS Toppers 2016 samengesteld?
De lijst is samengesteld op basis van bijna een kwart miljoen recensies die IENS-proevers het afgelopen proefjaar (1 oktober 2014 t/m 30 september 2015) hebben geschreven. Om in aanmerking te komen voor IENS Toppers 2016 gelden de volgende criteria: Minimaal 6 recensies in het proefjaar, minimaal 3 recensies van proevers met 1 of meer sterren.

De factoren die meewegen in de formule voor IENS Toppers 2016:
De cijfers voor Eten, Service en Decor die restaurants van hun gasten krijgen in de recensies van het afgelopen proefjaar. Deze zijn gecombineerd tot een overall score. Het aantal recensies dat er in deze periode over het restaurant is geschreven. De ervaring van de proevers die ze hebben ingediend.

Restaurant To Meat Bij de Buren is de nummer 523 in de top 1000 van Nederland en de nummer 1 in Noordwijkerhout en heeft een 8,4 als beoordeling. Hieronder de beschrijving op Iens.nl over Restaurant To Meat:

Gezellig dineren in Noordwijkerhout.
In dit gezellige restaurant maak je tijdens de verrukkelijke maaltijd gemakkelijk vrienden, er hangt een gemoedelijke sfeer. Ze hebben een groot terras waar je heerlijk dineert, prachtig gelegen in het zeer actieve centrum van Noordwijkerhout. Hier eet je het lekkerste vlees, waarvan een groot deel gemaakt is op de barbecue. Heerlijk!