Datum: 26-10-2021 - 22:15
24
nov
'15

Maandag 7 december bekendmaking ‘Vrijwilliger van het jaar’.

Als blijk van waardering voor het vele werk dat vrijwilligers in onze gemeente verrichten, organiseert de gemeente Noordwijkerhout op maandag 7 december een vrijwilligersavond in de hal van het gemeentehuis in Noordwijkerhout. Dit jaar zal de vrijwilligersavond...

in het teken staan van ‘Binden en Verbinden’. Het is belangrijk om elkaar goed te kennen, om te weten wat men voor elkaar kan betekenen als het gaat om inzet van vrijwilligers, uitwisselen van materialen, aanwezige competenties, ervaringen en talenten of de mogelijkheden om met elkaar samen te werken. Op deze manier hoopt de gemeente een bijdrage te leveren aan het verbinden van vrijwilligersorganisaties en de kwaliteit van vrijwillige inzet te verhogen.

Tijdens deze avond maakt wethouder Bert Gotink de uitslag van de verkiezing Vrijwilligers van het jaar 2015 bekend. Alle verenigingen en maatschappelijke organisaties uit onze gemeente hebben inmiddels een uitnodiging ontvangen.

Heeft u naar aanleiding van deze publicatie nog vragen of heeft uw vereniging of maatschappelijke organisatie geen uitnodiging ontvangen? Dan kunt u contact opnemen met het Wmo Adviescentrum Noordwijkerhout, tel. 0252 343 800 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Genomineerden 'Vrijwilliger van het Jaar'.
In de categorie ‘individueel’ zijn de volgende kandidaten genomineerd:
*Claudia van Nobelen-van der Voet – Chr. Muziekvereniging de Harpe Davids
*Truus Duivenvoorde-van der Poel – Noordwijkerhoutse Zwem- en Reddingsbrigade NZRB
*Jos van den Burg – Munnekeweij

In de categorie ‘groep’ zijn de volgende kandidaten genomineerd:
*Vrijwilligers Scouting Bosgeest
*Vrijwilligers Waterspeeltuin De Speelakker
*Vrijwilligers organisatie Avondvierdaagse