Datum: 26-11-2022 - 21:34
23
nov
'15

Sinterklaas op visite bij de zwemvereniging. (foto's)

Maandagavond 23 november werden de kleinste zwemmertjes van de Zwemvereniging Noordwijkerhout in zwembad De Schelft verrast met een bezoek van Sinterklaas. Speciaal voor deze gelegenheid had hij twee van zijn sportiefste Pieten meegenomen. De zwemjuffen...

en meesters hadden diverse waterspelletjes klaargezet zodat de kinderen zich prima vermaakten. De Sint riep iedere keer een groepje van de kinderen bij zich om even met ze te praten en de voor hem gemaakte tekeningen in ontvangst te nemen.

De Sint had trouwens wel heel ondeugende Pieten meegenomen, omdat zij steeds rare dingen deden. Op de duikplank springen, op het zwembadmuurtje lopen en een balletje trappen. Ze kregen het zelfs voor elkaar om één van de zweminstructrices in het water te gooien.

De Pieten zijn ondanks alle gekke capriolen zelf niet in het water gevallen en konden, nadat de kinderen een liedje gezongen hadden, weer droog mee met Sinterklaas. Al met al een zeer geslaagde avond en ze hopen dat de Sint volgend jaar weer langskomt.

Foto's BON