Datum: 17-10-2021 - 02:03
23
nov
'15

Kaarsjesavond 2015 'Ik vergeet je niet'.

'We willen je naam blijven noemen, blijven horen en we willen over je praten'. Daar gaat het om gaat tijdens 'kaarsjesavond 2015' op vrijdag 11 december. Hoe moeilijk kunnen de dagen zijn als je iemand moet missen door overlijden, door een scheiding, door een zieke partner...

die niet in je nabijheid is of doordat kinderen niet meer thuiskomen door omstandigheden. Juist in de kersttijd, een tijd van gezelligheid en samenzijn, worden we er extra mee geconfronteerd en is er nog meer behoefte om daarover te kunnen praten of het te kunnen delen.

Troost, geborgenheid, warmte en licht; dat is wat we zoeken op deze avond, in de vorm van gedichten en mooie muziek. Voor wie dat wil, is er gelegenheid om uw gevoel te uiten via een kerstwens. Ook kinderen zijn van harte welkom. Zij kunnen tijdens de bijeenkomst iets moois maken in de pastorie. Het koor Revoice zal de zang en muziek verzorgen.

Na de bijeenkomst is er voor iedereen een brandend kaarsje om mee te nemen naar huis, op het kerkhof bij uw dierbare neer te zetten of om te brengen aan iemand die u licht en warmte gunt.

Tot slot is er gelegenheid om in de Jozefkerk wat na te praten met elkaar en ondertussen te genieten van een kopje koffie, thee, limonade of heerlijke glühwein.

Vanaf 18.45 uur is de Jozefkerk open voor het brengen van kerstwensen. Deze kerstwenssterren liggen vanaf 28 november achter in de kerk. De bijeenkomst begint om 19.00 uur en duurt naar verwachting tot 20.30 uur.

U bent allemaal van harte uitgenodigd en we hopen dat u aanwezig kunt zijn, voor uzelf of voor anderen. De bijeenkomst heeft geen kerkelijke karakter, het is een bijeenkomst voor iedereen die behoefte heeft aan samenzijn, samen delen en troost.

Het belooft een mooie avond te worden!

Foto PR.