Datum: 03-06-2020 - 18:00
30
apr
'12

De "bollenveldzoeker" met een update van maar liefst bijna 200 fotolocaties.

Fotograaf Tino en de redactie van BON zijn dagelijks in en rond Noordwijkerhout en De Zilk te vinden. We zoeken zo de mooiste plekjes van de streek op en leggen die voor u vast op de gevoelige plaat. Maar zeker in de tijd van bloeiende bollenvelden kunt u ook zelf gaan rondkijken,...

nog makkelijker is het als u weet waar bijvoorbeeld op dit moment de bollenvelden in bloei staan. We hebben voor u een speciale "bollenveldzoeker" website gemaakt, waarop u foto's van de bloeiende velden kunt bewonderen en daarbij kunt op de landkaart zien waar ze op dat moment te bekijken zijn. Klik op de roze buttons en dan kunt u zien welk bollenveld op dat moment, waar in bloei staat.

We hebben het dus lekker makkelijk voor u gemaakt, maar u kunt ons ook helpen als u een nieuw bloeiend veld hebt ontdekt. Mail dan de foto naar de redactie, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., en geef aan waar het bloeiende bollenveld te vinden is. Zo helpt u ook weer iemand anders om snel, een nieuw en in bloei staand veld te vinden en kunnen we tevens ook genieten van uw mooie foto's. Er zijn door diverse mensen al foto's ingestuurd, waarvoor onze dank.

In de fotogalerij staan ook nog mooie foto's van fotograaf Tino, maar ook op de nieuwe "bollenveldzoeker" website met vele andere foto's.