Datum: 28-09-2023 - 00:34
20
nov
'15

De film 'Gooische vrouwen' in de bioscoop van Munnekeweij.

Op zondag 29 november is alweer de zesde voorstelling in de bioscoop van Topaz Munnekeweij. Om 14.00 uur kunt u kijken naar de film 'Gooische vrouwen' met onder andere Linda de Mol. Bij de receptie van Zorgcentrum Munnekeweij aan de Via Antiqua 25 in Noordwijkerhout...

kunt u een kaartje kopen voor € 3,50 inclusief consumptie. U wordt gevraagd om uiterlijk 15 minuten voor aanvang aanwezig te zijn. De volgende film is Pretty woman, zondag 27 december.

Gooische vrouwen:
Komische film naar de succesvolle tv-serie Gooische vrouwen met Linda de Mol, waarin de dames vertrekken naar Frankrijk om tot zichzelf te komen. De levens van de vier vriendinnen uit het Gooi liggen flink overhoop.

Cheryls echtgenoot Martin wordt weer behoorlijk afgeleid door ander vrouwelijk schoon. Claire is geschokt nadat haar dochter aankondigt dat ze met haar gezin voor drie jaar naar Burkina Faso vertrekt. Roelien is van slag omdat ze een bejaarde heeft geslagen. En de dochter van Anouk vindt haar moeder een slet en besluit bij haar vader te gaan wonen.

De dames zijn hard toe aan een vakantie om weer een beetje tot zichzelf te komen. Ze pakken hun koffers en vertrekken naar Frankrijk. Eenmaal daar realiseren ze zich hoe belangrijk vriendschap eigenlijk is.