Datum: 01-10-2023 - 17:27
19
nov
'15

Sint en Piet bij u op bezoek? Dan is de opbrengst voor 'Stichting van het kind'.

Sint en Piet Noordwijkerhout is een organisatie die bezoekjes door Sint en Pieten verzorgd in de Bollenstreek, het geld dat hiermee opgehaald wordt gaat naar een goed doel. De volledige opbrengst gaat dit jaar naar 'Stichting van het kind'. In de Bollenstreek wonen er ruim...

400 kinderen in tehuizen. Deze kinderen zijn vaak mishandeld, verwaarloosd of verlaten door hun ouders. Door middel van innovatieve projecten stimuleert Stichting van het Kind uit Noordwijkerhout kinderen in hun ontwikkeling en vergroot zij hun zelfredzaamheid, zodat ze zich later zelfstandig kunnen redden in de maatschappij.

Doordat alle medewerkers aan de 'Sint & Pieten actie' hun diensten gratis aanbieden, hopen wij na aftrek van de gemaakte kosten aan kleding en schmink, dit jaar een mooi bedrag te kunnen overmaken aan ons nieuwe doel.

We doen elk jaar redelijk veel bezoekjes, maar dit jaar hebben wij de ambitie om door te groeien en nog veel meer bezoekjes te doen. Vindt u het leuk om Sint en Piet bij u thuis of werk langs te laten komen, stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..