Datum: 16-07-2020 - 18:30
18
nov
'15

Zeeduivels winnen finale en Prinsenhof met twee teams naar NK watervoetbal. (foto's)

Op 11 en 18 november werden de voorrondes gehouden voor het NK watervoetbal bij zwembad Optisport De Schelft. Leerlingen van groep 6, 7 en 8 van de Noordwijkerhoutse basisscholen hadden zich met maar liefst 18 teams ingeschreven, waarbij de organisatie lag bij...

Optisport De Schelft in samenwerking met de sportcoach jeugd Noordwijkerhout in Beweging. Hiermee had Noordwijkerhout de meeste deelnemers van alle voorrondes in Nederland. De landelijke organisatie had daarom al eerder besloten dat niet 1 maar 2 teams uit Noordwijkerhout zich direct konden plaatsen voor de finales op 22 december in Arnhem.

Op woensdagmiddag 18 november werden na de voorrondes ook gelijk de finales voor de kampioen van Noordwijkerhout gespeeld. In de finale stonden twee teams van de Prinsenhofschool. Team Jong-Ajax bestaande uit Anass, Tycho, Jeroen, Luuk en Lars namen het op tegen de Zeeduivels waarbij Tys, Ilias, Daan, Quinn en Senna in het team zitten.

In een spannende finale werd er slechts eenmaal gescoord en dat deden de Zeeduivels, zij mochten de beker in ontvangst nemen. Maar de twee teams in de finale waren uiteindelijk allebei een beetje winnaar, want beide gaan naar de NK Watervoetbal in Arnhem.

Foto's finale en prijsuitreiking BON.