Datum: 25-10-2021 - 06:14
18
nov
'15

Optreden van Guusje voor Sinterklaas in een vol 'Pietenhuis'. (foto's)

Vorige week woensdag werd het Pietenhuis voor dit jaar weer geopend en afgelopen zaterdag was er de druk bezochte intocht van Sinterklaas in Noordwijkerhout. Het Pietenhuis is dit jaar open van woensdag 11 november t/m zaterdag 28 november. Elke woensdagmiddag...

en zaterdagmiddag is er een programma met verschillende sessies, van knutselen tot speculaaspoppen versieren. Op de eerste woensdagmiddag van 11 november hebben de kinderen Sinterklaas mutsen gemaakt en vandaag woensdag 18 november konden de vele aanwezige kinderen mooie kleurplaten kleuren en zou de Sint op bezoek komen.

Tijdens het kleuren was er voor de kinderen een leuke verrassing, een optreden van ons aller Guusje uit Noordwijkerhout die zoals u weet in de finale stond van het Junior Songfestival. Natuurlijk zong zij het deelnemende en zelfgeschreven liedje 'Talk about love' en tijdens haar optreden was er de binnenkomst van Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten.

De toegangskaartjes a € 1,00 voor volgende activiteiten in het Pietenhuis zijn te koop bij het VVV in de Dorpsstraat. Mocht u willen doneren voor de Stichting voor het kind, dan kunt u dit doen in de daarvoor bestemde bus die in het pietenhuis zal staan.

Heel graag zien wij u terug in het Pietenhuis in Noordwijkerhout! Voor het programma van het Pietenhuis klik hier.

Foto's BON.