18
nov
'15

Nieuwe jassen voor 80 teamleiders VVSB.

Vanuit VVSB tracht de kledingcommissie voor een uniforme uitstraling te zorgen. De vaal blauwe windbreakers werden maandagavond 16 november vervangen voor mooie nieuwe coachjassen. Geheel in de lijn van VVSB: blauwe jas met gele strepen en gele bedrukking. Steeds meer...

teams binnen de vereniging zijn in deze nieuwe trainingspakken gestoken. Van A1 tot F8, ruim 40 jeugdteams met naar schatting 80 leiders. Ook de leeftijdscoördinatoren gaan voortaan netjes gekleed naar de voetbal. Het ingezette beleid moet de uniformiteit garanderen. Op de homepage www.vvsb.nl is in de taakbalk het onderdeel kleding geplaatst.

Begin volgend seizoen willen we proberen voor alle trainers ook dezelfde lijn trainingspak aan te schaffen. Wellicht voor u een goed moment om dit evt. te sponsoren. Meer informatie hierover kunt u verkrijgen bij de kledingcommissie (Siem van Wetten, Rob Mossel, Hans Geerlings) en op de site.

VVSB heeft niet gekeken naar het goedkoopste alternatief, maar naar functionaliteit. En daar hangt een prijskaartje aan. De vereniging is daarom heel blij dat JG stukadoors uit Hillegom als sponsor bereid was dit alles financieel mogelijk te maken en L.J. Sport met ons meegedacht heeft dit te bewerkstelligen.

De reacties van de leiders waren zeer positief. We hopen dat de jassen met veel plezier gedragen mogen worden. De leiders die nog geen coachjack hebben kunnen deze aanstaande zaterdag 21 november tussen 11.15 uur en 11.45 uur ophalen in het zwamhok (nabij het handbalveld).

Foto's PR
1- De dozen staan klaar om uitgepakt te worden.
2- Een aantal leiders met zojuist ontvangen jas.
3- VVSB C3 met hun nieuwe trainingspakken.