Datum: 02-10-2023 - 16:26
13
nov
'15

We hebben nog 2 nieuwe Prinsenparen te gaan!

Van de vier carnavalsverenigingen die Kokkerhout rijk is, zijn nu vier van de zes nieuwe Prinsenparen bekend gemaakt. Afgelopen weekend werden in Trefcentrum De Duinpan in De Zilk, de nieuwe Prinsenparen van de Dwergknijnen en de Duinkijnen gepresenteerd. Op 11-11 was het...

in De Schelft de beurt aan de Babyfaaten en de Kaninefaaten om hun nieuwe Prinsenparen bekend te maken aan het publiek. Dan hebben we nu nog de bekendmaking van de twee Prinsenparen van de Tulpkabouters (zaterdag 14 november) en de Keiebijters (15 november) komend weekend op de agenda staan.

Bekendmaking 2e Prinsenpaar der Tulpkabouters.

De kogel is door de (Witte) kerk. De Tulpkabouters gaan door! Wie wordt het 2e Prinsenpaar der Tulpkabouters? Komt dat zien zaterdagavond 14 november in Café van der Geest. Op deze avond nemen wij ook afscheid van ons eerste Prinsenpaar ooit, Prins Tulpie & Prinses Ferrari. De toegang is deze avond gratis. We zien jullie allemaal graag de 14e!

Bekendmaking 51ste Prinsenpaar der Keiebijters.

Zondag 15 november zal Carnavalsvereniging de Keiebijters als laatste het nieuwe Prinsenpaar presenteren. De nieuwe Prins en Prinses zullen de waardige opvolgers worden van Prins Stone en Prinses Jagger. Voor dit enthousiaste Prinsenpaar en hun adjudanten Martijn, Peter, Nol en Henk, zit het carnavalsseizoen er al weer op. Zij mogen terugkijken op een intensief en gezellig seizoen bij 50 jaar Keiebijters.

Zondagmiddag zal het nieuwe paar tijdens een gezellige middag in het CAT-gebouw in Noordwijkerhout (BAVO-terrein) bekend gemaakt worden. Prins Stone en Prinses Jagger moeten helaas afscheid nemen van hun seizoen maar aansluitend zullen de Keietoeters het nieuwe paar begeleiden bij de eerste polonaise. Ook zullen de dansgardes deze middag hun nieuwe dansen voor het seizoen presenteren. Het feest begint om 13.30 uur!