Datum: 09-07-2020 - 16:24
10
nov
'15

U kunt zich nog aanmelden voor de werkgroep of klankbordgroep centrumvisie.

Circa 100 mensen hebben tijdens de bijeenkomst over de centrumvisie aangegeven welke onderwerpen wat hen betreft in het centrum van Noordwijkerhout aandacht verdienen en waarom. De onderwerpen varieerden van winkelleegstand, gebruik en inrichting hof/ruimte...

rond de Witte Kerk, verkeer en parkeren, evenementenbeleid, horeca en terrassen tot aantrekkelijker maken van het centrum. 3 werkgroepen en 1 klankbordgroep gaan hier verder mee aan de slag. Met elkaar worden in werkgroepvergaderingen oplossingen bedacht voor de onderwerpen, waarvoor door de aanwezigen aandacht is gevraagd.

Keuze uit een werkgroep of klankbordgroep:
U kunt zich nog opgeven voor 1 werkgroep of voor de klankbordgroep tot 16 november.
U kunt kiezen uit:
*werkgroep Zeestraat/Havenstraat
*werkgroep Dorpsstraat
*werkgroep ruimte rond de Witte Kerk
*klankbordgroep.

De werkgroepen komen op donderdag 26 november en donderdag 10 december van 20.00 - 22.00 uur bij elkaar in het gemeentehuis. De klankbordgroep vergadert op donderdag 14 januari 2016 van 20.00 - 22.-00 uur.

Aanmelden kan per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Graag daarbij aangeven of u aan een werkgroep (plus welke) of aan de klankbordgroep wenst deel te nemen.

 

Meer informatie
Wilt u op de hoogte blijven? Informatie over de op te stellen centrumvisie kunt u lezen op www.noordwijkerhout.nl/centrumvisie.