Datum: 02-10-2023 - 07:54
07
nov
'15

Het nieuwe Prinsenpaar der Dwergknijnen... 'Prins Jut en Prinses Jul'.

Vrijdagavond 6 november hebben de Dwergknijnen in De Zilk afscheid genomen van hun 23e Prinsenpaar Prins Vegas (Jort van Haaster) en Prinses Paris (Wies van Saase), zij kunnen beide terugkijken op een geweldig carnavalsjaar. Daarna werd door de jeugdcommissie op een leuke manier...

de nieuwe en 24ste Jeugd Prins en zijn Prinses bekendgemaakt. Het nieuwe Prinsenpaar der Dwergknijnen voor het seizoen 2015-2016, gaan een jaar lang door het carnavalsleven als Prins Jut (Siep van Maris) en Prinses Jul (Eline v.d. Laan).

Het thema van dit jeugdprinsenpaar zal zijn 'Kermis en volop gezelligheid' en de Dwergknijnen en Duinknijnen kennende.....zal dat het komende carnavalsjaar wel goed komen. De redactie van BON wenst het jeugdige Prinsenpaar heel veel leut en plezier toe het komende carnavalsjaar.

Bekendmaking van de 48e Prins der Duinknijnen.

Vanavond 7 november bent u weer van harte welkom in Trefcentrum Duinpan in De Zilk, om getuige te zijn van de bekendmaking van de 48ste Prins der Duinknijnen en natuurlijk om te genieten van de feestavond. De zaal is open vanaf 20.30 uur en het programma begint om 21.00 uur, kaarten á € 5,-- aan de zaal, wees op tijd want VOL=VOL.

Foto's PR