Datum: 09-08-2020 - 12:53
06
nov
'15

Ik zie, ik zie wat jij niet ziet...gratis oogmeting met een DNEye-scanner.

Maandag 9 november staat bij Paul Terpstra Brillen en Lenzen op de Viaductweg, een speciale Rodenstock-caravan met de nieuwe DNEye® scanner de hele dag voor de deur. Dankzij deze DNEye® scanner kan men zeker 25x nauwkeuriger uw ogen meten dan meetapparatuur voorheen...

De DNEye® scanner doet namelijk niet één oogmeting, maar scant het oog met een onschadelijke lichtstraal waarbij het 1500 hypernauwkeurige metingen verricht.

Veel mensen ervaren kijkproblemen in het donker. Hun oogafwijking is ’s avonds anders dan overdag. Met de nieuwe DNEye® scanner van Rodenstock worden verschillende lichtomstandigheden nagebootst en wordt vervolgens de exacte afwijking bij diverse pupilgroottes gemeten.

Deze extra meetgegevens gebruiken we bij het nauwkeurig slijpen van uw glazen. Het resultaat? Volledig individuele brillenglazen met een ongekende scherpte en helderheid. Zo heeft u altijd optimaal zicht: overdag én in het donker!

Maak een afspraak via de telefoon 0252-374208 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of in de winkel. Op maandag 9 november a.s. tussen 09.30 en 18.00 uur, staat de Rodenstock DNEye® scanner de hele dag opgesteld in de speciale DNEye® caravan voor onze winkel!

Wees er snel bij, dan bent u verzekerd van een kosteloos onderzoek. Tijdens deze exclusieve Rodenstock DNEye® dag ontvangt u eenmalig een waardecheque ter waarde van € 100,- korting op de aanschaf van een paar Rodenstock glazen met DNEye® techniek cadeau!