09
nov
'15

Stichting GVL ontvangt € 2151,38 van het Schipholfonds.

Ruim € 64.000,- doneerde het Schipholfonds afgelopen week aan organisaties die actief zijn op het gebied van sport en bewegen in de omgeving van Schiphol. Het was de derde en laatste uitreiking van het Schipholfonds van 2015. Voor een Noordwijkerhoutse stichting....

was er ook een donatie. Stichting Gemeenschappelijke Voorzieningen Langeveld kreeg het bedrag uitgereikt van maar liefst € 2151,38. De Stichting gaat van de donatie nieuwe voetbaldoelen plaatsen op een speelterrein bij woningen aan de Langevelderweg (ingang straat naast de KDC De Honingraat)

Het Schipholfonds is in 1994 opgericht op initiatief van Amsterdam Airport Schiphol om de maatschappelijke betrokkenheid bij de omgeving tot uiting te brengen. Het Schipholfonds heeft als doel fysiek bewegen te stimuleren, zodanig dat er méér mensen ‘in beweging komen’ door een donatie van het fonds.

De doelgroep is zelfstandige verenigingen, scholen, stichtingen en andere organisaties binnen het werkgebied van het Schipholfonds. De aanvraag moet zijn toegespitst op de stimulering van duurzaam fysiek bewegen/sporten. (klik hier voor de website)

Foto Schipholfonds.