Datum: 19-04-2021 - 10:28
05
nov
'15

Brand inleunwoning Woningstichting Padua.

In de nacht van woensdag 4 op donderdag 5 november is rond 00.15 uur een kleine brand uitgebroken in een inleunwoning van woningstichting Padua, bij woonzorgcentrum Topaz Munnekeweij in Noordwijkerhout. De bewoonster was onwel geworden en als gevolg...

daarvan gevallen. De brand is ontstaan door een schemerlamp die bij de val op de bank is beland. De smeulende bank is door de bewoonster zelf geblust. Als gevolg van de rookontwikkeling is het automatisch brandalarm afgegaan, waarop de medewerkers van Munnekeweij en de brandweer zijn ingeschakeld.

Twee medewerkers van Munnekeweij waren snel aanwezig. Zij hebben de bewoners van de andere inleunwoningen geëvacueerd.  Aangezien het ging om een kleine brand konden de andere bewoners weer snel terug naar hun eigen appartement.

Mevrouw is omdat ze onwel was geworden met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Daar is zij helaas aan de gevolgen van haar ziek zijn overleden. Het management en de medewerkers van Padua en Topaz Munnekeweij leven mee met de familie.