Datum: 25-01-2020 - 07:23
08
nov
'15

O, kom er eens kijken.... bij de fotowedstrijd-tentoonstelling 'Kiek-je-kerk'.

Op 14 november aanstaande gaan de deuren van de Witte Kerk voor iedereen open voor de 3e 'Dag van de Witte Kerk'. Dit jaar staat deze dag in het teken van de fotowedstrijd ‘Kiek-je-kerk’. Alle inzendingen voor deze fotowedstrijd worden tentoongesteld en aan...

het einde van de dag worden er twee prijswinnaars bekend gemaakt. Eén winnaar wordt uitgekozen door de vakjury, bestaande uit Gidie Vogels, Sjaak Weijers en Ietje van Halem, en de tweede winnaar wordt uitgekozen door de bezoekers. NoVaTo zal op deze dag ook aanwezig zijn met een slide-show!

Op 14 november komt Sinterklaas weer in het land en hij zal uiteraard ook Noordwijkerhout bezoeken. Een mooie gelegenheid om de Kerkgemeenschap een cadeautje te geven in de vorm van een cheque.

Aan het einde van de middag wordt deze overhandigd aan dominee van der Weide door de Vrienden van de Witte Kerk. Dit bedrag zal worden gebruik voor onderhoud van ons aller Witte Kerk.

De kerk is open vanaf 11.00 uur, de overhandiging van de cheque zal plaatsvinden om 15.30 uur en aansluitend worden de prijswinnaars van Kiek-je-Kerk bekend gemaakt.

 

Foto BON