Datum: 06-08-2020 - 02:54
06
nov
'15

De Babyfaaten zijn op zoek naar een nieuwe prins en prinses.

De spanning is om te snijden binnen de Babyfaaten, wie o wie van de raad van elf wordt de nieuwe Prins? Wie neemt de prinsenstaf over van Prins Piero en wie zal de prinsessensjerp aankomend carnavalsjaar mogen dragen, net zo als Prinses Pearl ? Allemaal vragen waar nog...

niemand het antwoord op weet. Pas tijdens de spectaculaire 11-11 viering in De Schelft wordt bekend gemaakt wie het nieuwe prinsenpaar van der Babyfaaten is.

Terugkijkend naar een fantastisch carnavalsjaar met Prins Piero en Prinses Pearl, zijn er wel heel veel mooie herinneringen. Wat te denken van de disco voor de basisschooljeugd in de VVSB-kantine, allerlei kinderen kwamen verkleed als boerderijdier, boer, boerin of nog veel origineler!

Daarna was het keihard knallen voor de jeugd t/m 15 jaar tijdens de jeugddisco’s in de Schelft met o.a. een White Edition. Ook de kleinste kinderen uit Kokkerhout werden vermaakt tijdens de kindermiddag .

De Babyfaaten strijdwagen ging voorop in de jeugdoptocht. Later die dag ging de grote optochtwagen voorop tijdens de grootste optocht boven de rivieren door ons prachtige dorpje! Het carnaval mocht dan na 4 dagen feest achter de rug zijn, klaar met feesten waren wij nog niet.

De Kaninefaaten bestaan 5x11 jaar en dat werd extra gevierd met een heus  zomercarnaval! Wat een top-feest vol felgekleurde figuren! Dit feest was er eentje om nooit te vergeten. Door een zon overgoten Noordwijkerhout, lekker swingen op Caribische muziek. “Ik kon mijn dansmoves goed showen! Het zou leuk zijn als dit Caribische carnaval nog een staartje zou krijgen in ons dorp!” Aldus Prins Piero.

Ook de rest van de Babyfaaten denken dat het tropisch carnaval in Kokkerhout wel elk jaar gevierd mag worden. Kan het nieuwe prinsenpaar der Bayfaaten hier wellicht een vervolg aangeven? We zullen nog even in spanning moeten wachten wat er op 11-11 allemaal gaat gebeuren.

Foto PR