Datum: 27-10-2021 - 00:16
03
nov
'15

Breng uw stem uit op de genomineerden ‘Vrijwilliger van het jaar’.

Ieder jaar organiseert de gemeente Noordwijkerhout de verkiezing ‘Vrijwilliger van het jaar’. De genomineerden voor dit jaar zijn inmiddels bekend. Via de gemeentelijke website kunt u vanaf nu digitaal uw stem uitbrengen op de genomineerden. Stem nu op uw favoriete kandidaat...

Stemmen kan van 3 t/m 24 november. Eind september werd de inwoners gevraagdom kandidaten voor te dragen voor deze verkiezing. Een onafhankelijke jury heeft de voorgedragen kandidaten beoordeeld en getoetst aan de hand van vooraf opgestelde criteria.

In de categorie ‘individueel’ zijn de volgende kandidaten genomineerd:
*Claudia van Nobelen-van der Voet – Chr. Muziekvereniging de Harpe Davids
*Truus Duivenvoorde-van der Poel – Noordwijkerhoutse Zwem- en Reddingsbrigade NZRB
*Jos van den Burg – Munnekeweij

In de categorie ‘groep’ zijn de volgende kandidaten genomineerd:
*Vrijwilligers Scouting Bosgeest
*Vrijwilligers Waterspeeltuin De Speelakker
*Vrijwilligers organisatie Avondvierdaagse

 

Op de gemeentelijke website vindt u meer informatie over de vrijwillige inzet van de genomineerden klik hier. Bent u van mening dat één van deze genomineerden het verdient om verkozen te worden tot ‘Vrijwilliger van het jaar’ 2014?

U kunt in de periode van 3 november tot en met 24 november digitaal uw stem uitbrengen. Per categorie kan per huishouden eenmaal een stem worden uitgebracht.
Klik hier om uw stem uit te brengen.


De winnaars worden bekend gemaakt tijdens een feestelijke avond ter gelegenheid van de ‘Dag van de vrijwilliger’. Verenigingen en maatschappelijke organisaties ontvangen hiervoor een uitnodiging.