Datum: 30-11-2020 - 18:40
03
nov
'15

Bloembollen en lasagne?

Naast het planten van bloembollen in de tuin kunnen bollen ook prima geplant worden in potten of manden. Voor een leuk verrassingseffect plant je verschillende voorjaarsbloembollen in lagen. Hiermee word je in het voorjaar weken lang verrast door het opkomen van nieuwe...

soorten en bloeien er veel langer bloemen. Dit doe je heel gemakkelijk door de bollen in lagen/etages te beplanten, net als met lasagne. Bloembollen en lasagne vormen zo een smakelijke combinatie. Simpel, makkelijk en snel met maximaal resultaat!

Demonstratie lasagnebeplanting
Wilt u weten hoe u de pot of mand precies kan vullen? Kom dan kijken in de schuur van P. Pennings Bloembollenbedrijf tijdens de Bloembollenzaterdag. Gedurende dag planten we meerdere lagen verschillende bloembollen in diverse manden.

Resulaat: een bloemexplosie in het voorjaar! U kunt uw eigen doe het zelf lasagnebeplanting direct zelf uitzoeken en meenemen.Uiteraard voorzien van een duidelijke handleiding!

Bloembollen direct bij de kweker
Kies uw bloembollen direct bij de kweker uit  en start met het planten van de tuin of de potten. Een goede kwaliteit, grote bolmaten, veel soorten narcissen en de geur van de bollenschuur natuurlijk even opsnuiven.

 

U bent van harte welkom bij P. Pennings Bloembollenbedrijf op onze laatste Bloembollen Zaterdag op 7 november tussen 10.00 en 15.00 uur. Natuurlijk zijn wij doordeweeks ook aanwezig, ’s ochtends kunt u altijd binnen lopen of bel even op 0252 376100.

Geen tijd om langs te komen, ook online kunt u bloembollen bij ons bestellen. Ga naar www.bypennings.nl Het planten kan nu echt bijna beginnen! U vindt het bloembollenbedrijf aan de Herenweg, 344 b. U wordt van harte welkom geheten door Rik en Ilse Pennings.

Foto's pr.