Datum: 06-10-2022 - 16:40
02
nov
'15

Inbreker(s) maken gebruik van bootje bij inbraak in 4 tuinhuisjes Victoriberg.

In de nacht van zaterdag op zondag zijn 4 tuinhuisjes langs het water van de Duinsloot leeggehaald. Eén van de bewoners kreeg een telefoontje dat zijn bootje beladen met gereedschap onder een brug aan de Victoriberg lag. Aan het wandelpad aan De Duinsloot kant lag een boot...

Daarmee zijn de inbreker(s) naar de overzijde gevaren. Vervolgens hebben ze de tuinhuisjes, 4 op een rij, opengemaakt en alles dat ze konden gebruiken in een andere boot gegooid. Elektrokabels werden er afgeknipt, boor- en schuurmachines, vishengels en van alles wat men in de tuinhuisjes vond werd meegenomen.

Waarschijnlijk was het de bedoeling om de inhoud van de boot in een auto over te laden wat niet is gelukt. De boot met de spullen is door de eigenaar/bewoner teruggevaren. En de inhoud van de boot is weer terug bij de rechtmatige eigenaren. Maar een deel ontbreekt er nog en van de dader(s) is er geen enkel spoor.

Later op de zondagmiddag is uit de Duinsloot een aantal kabelhaspels gevist. Aan het begin van de middag is de politie geweest om aangifte van diefstal te doen. Wellicht een waarschuwing voor alle bewoners aan een water toch de tuinhuisjes toch goed op slot te doen.

Bent u getuige geweest of hebt u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Of met het meldformulier via www.politie.nl. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via het nummer 0800-7000.

Bron tekst en foto's bewoners Duinsloot.