Datum: 16-08-2022 - 06:58
02
nov
'15

Wederom uitstekende resultaten twirlers van St. Jeanne d’Arc in Pijnacker.

Afgelopen zondag deden de majorettes van de muziekvereniging succesvol mee aan de twirl wedstrijd georganiseerd door de  NBTA in Pijnacker De St. Jeanne d’ Arc nam deel aan diverse onderdelen o.a. 1 Baton, Super X Strut, Kidstwirl, Dance twirl solo en Dance twirl teams....

Een gouden medaille was er voor Marieke en Lisette Wiebes. In de Super X Strut zette Marieke een goede uitvoering neer met een mooie score van 65.1 Terwijl Lisette uitblonk in de kidstwirl met een 8,5 werd zij eerste. Ook was er een goede prestatie van Iris de Winter met haar 1 Baton solo optreden, die dit keer niet haar prestatie van de vorige week kon evenaarden.

Het jongste danceteam, Peewee won een zilveren medaille met een mooie scoren van 61,5. Dit was net 1 punt te kort om het thuisteam van Surprise te verslaan. Het danceteam, Pre-teen, viel net buiten het podium, maar desondanks haalde zij 2 punten meer dan de vorige uitslag.

Complimenten aan de meiden en trainster voor deze mooie resultaten en ook aan de ouders die deze dag volop hebben geholpen. De meiden hebben een heerlijke dag gehad en deze traditioneel afgesloten met een heerlijke gezamenlijke maaltijd.

Op zaterdag 14 november kunt u de majorettes weer tegen komen in het centrum van Noordwijkerhout en Hillegom. Op zaterdagmiddag 14 november bij Suzanne’s feestshop in de havenstraat doen wij ook mee met de Sinterklaasactiviteiten. 'zet de Sint in beweging'.

Wilt uw kind ook bij de majorettes kom dan eens vrijblijvend kijken bij onze repetities op maandag en donderdag van 17.00-18.00. Wij trainen in ons eigen verenigingsgebouw de Parade Van der Weijdenlaan 2a in Noordwijkerhout.