Datum: 13-08-2022 - 02:01
05
nov
'15

8 november najaarsconcert St. Jeanne d’Arc met Bart Weijers.

Op zondag 8 november verzorgen de marchingband, de slagwerkgroep en het leerlingenorkest van muziekvereniging St. Jeanne d’Arc een najaarsconcert. Dit doet zijn gezamenlijk met Bart Weijers, onder andere bekend van The Voice Kids. Bart Weijers en het leerlingenorkest...

waren al eerder gezamenlijk te bewonderen. Afgelopen mei hebben zij gezamenlijk het voorprogramma van de BollenProms verzorgt. De muzikale klik was destijds duidelijk voelbaar voor orkest, zanger en publiek. Reden om het succes van een half jaar geleden nogmaals te herhalen.

Ook de marchingband is volop bezig met de voorbereidingen voor 8 november. Tijdens dit concert zult u de marchingband echter niet aantreffen in de gebruikelijke marsopstelling. De marchingband zal zich deze keer van een heel andere kant laten zien. Zij zullen als zittend orkest optreden en laten zien dat zij naast het mars repertoire ook uitstekend thuis zijn op het gebied van de popmuziek. En ook zij zullen samen met Bart Weijers optreden.

De slagwerkgroep treedt over het algemeen op als onderdeel van de marchingband. De laatste tijd treden zijn echter steeds vaker op als zelfstandige geleding. Zo was de slagwerkgroep onder andere te zien tijdens het zomercarnaval in Noordwijkerhout. Zij hebben daarvoor enorme positieve reacties ontvangen. Mede door dit succes is besloten om ook de slagwerkgroep een rol in het programma van het najaarsconcert te geven.

Het concert vindt plaats op 8 november in de toneelzaal van de Schelft en begint om 14:00 uur. Voor donateurs van muziekvereniging St. Jeanne d’Arc zijn twee toegangskaarten per donateur vrij verkrijgbaar. Dit gaat op vertoon van de donateurskaart. Voor niet donateurs zijn de kosten € 6,- per kaart.

U kunt er ook ter plekke voor kiezen om donateur te worden en daarmee € 2,- te besparen op twee toegangskaarten. Toegangskaarten zijn af te halen bij de VVV in Noordwijkerhout en bij De Parade, het clubgebouw van St. Jeanne d’Arc. 

De VVV is gehuisvest op dorpsstraat 8 en is geopend van maandag t/m zaterdag van 10:00 – 17:00 uur. De Parade bevindt zich op de Van der Weijdenlaan 2A en  is geopend van maandag t/m vrijdag van 19:30 – 21:30 uur.

 

Foto BON