Datum: 13-08-2020 - 10:30
30
okt
'15

Het spookhuis der carnavalsgriezels is er klaar voor, dus kom maar op...als je durft tenminste!

In het 55-jarig jubileum jaar der Kaninefaaten gaat er een tombe der griezeligheid open en kunnen alle griezels uit Noordwijkerhout en daarbuiten zich eens lekker uit leven. Twee avonden lang zal 'Spookhuis Café van der Geest' (hoe toepasselijk) het middelpunt zijn van een...

over de top Halloweenfeest waar nog lang over nagepraat zal worden.

Op vrijdagavond 30 oktober is er een alcoholvrije party voor de jeugd van 12 tot 16 jaar. Zij moeten tussen 19:30 en 21:00 uur binnen zijn, of ze daarna ooit nog naar buiten zullen komen is maar de vraag, maar het einde der tijden staat gepland om 23:11 uur. Om de prijs zullen zij het niet hoeven laten.

Bij Suzanne’s Feest Shop kun je nog voor € 2,00 een kaartje kopen. Je krijgt ook nog eens een toepasselijke verrassing en dan kun je meteen je outfit compleet maken. Want als je hier niet gruwelijk gekleed naartoe gaat, loop je gewoon voor aap; en die zijn alleen welkom op een jungle feest.

Op zaterdag 31 oktober gaan de ouderen van minimaal 18 jaar los vanaf 21:00. Op beide avonden gaat party dj Martijn er een ongekend feest van maken, waarbij tijdens het dansen afgevallen ledematen niet te vermijden zijn.

Kaarten voor deze avond zijn nog verkrijgbaar bij Ton sur Ton/Hekker Sport of de Residentie Café van der Geest aan de deur. Kosten zijn slechts € 10,-. Ook hier geldt, maak iets speciaals van je outfit. Op internet zijn hele enge voorbeelden te vinden, maar ook bij Suzanne’s Feest Shop zal je zeker slagen !!

Wie durft komt naar 'het spookhuis der carnavalsgriezels' aan de Zeestraat, dus kom maar op....als je durft tenminste.

Foto's JP/Snapshot.