Datum: 24-09-2021 - 11:52
28
okt
'15

Winkel Meeer per direct gesloten en Blokker gaat op termijn sluiten.

Beetje bij beetje werden de vele leegstaande winkelpanden in het centrum van Noordwijkerhout de laatste twee jaar met aantal nieuwe winkels gevuld. Helaas werd deze week officieel bekend gemaakt dat twee winkelpanden weer leeg komen te staan. Per direct is...

de winkel van Meeer met huishoudelijke en verzorgingsproducten in de Havenstraat tegenover de Witte Kerk gesloten. Deze winkel was daar gevestigd sinds 2014 en een reden van sluiting werd er niet gegeven, drie werknemers verliezen met de sluiting hun baan.

Een winkel die al een aantal jaren in ons dorp aanwezig is gaat ook sluiten en dat is het filiaal van Blokker in de Dorpsstraat. Het hoofdkantoor van Blokker laat weten dat het filiaal op termijn zijn deuren sluit, alleen wilde men niet zeggen wanneer en ook geen reden van sluiting geven. De redactie vernam via een andere bron dat de sluiting van Blokker eind februari volgend jaar gaat plaatsvinden.

Op 5 november organiseert de Gemeente Noordwijkerhout een bijeenkomst om met bewoners en ondernemers na te denken over de op te stellen centrumvisie en daar zal de winkelleegstand ook zeker ter sprake komen. De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 5 november 2015, in de toneelzaal van De Schelft Maandagsewetering 202 van 20.00 uur tot 22.00 uur. De zaal is open om 19.30 uur.