Datum: 26-09-2023 - 18:45
31
okt
'15

GIOS: 70 jaar en volop in beweging. (103 foto's)

Een begrip in Noordwijkerhout: dat is de GIOS. Gym Is Onze Sport en met een ledenaantal van circa 200 kinderen en een enthousiast team van trainers en bestuur is de GIOS nog volop in beweging! Getraind wordt er aan de Ambachtsweg, in de gymzaal van de Regenboog....

Een accommodatie waar de vereniging goed uit de voeten kan met een grote variëteit aan toestellen en natuurlijk de paradepaardjes: de tumblingbaan en dubbele trampoline!

Er wordt al geturnd vanaf 3 jaar. GIOS biedt dus een prima mogelijkheid om op heel jonge leeftijd kennis te maken met turnen en lekker bewegen: het begint met een koprol en het eindigt misschien wel bij een salto op de trampoline.

Het zeventig jarig bestaan moest natuurlijk gevierd worden! Zaterdag 31 oktober hebben alle leden dan ook een spetterende Kleurenshow van twee en half uur gegeven, in een volle Schelft aan al hun ouders en vrienden.

Zo’n tweehonderd kinderen, gestoken in een nieuw Jubileum shirt lieten hun Turnkunsten zien op muziek die door de groep zelf was uitgekozen. Van K3 tot Pharell Williams en Kinderen voor Kinderen. Het was een groot feest.

Door de enthousiaste inzet van het trainersteam, de jubileumcommissie en mede dankzij de steun van onze sponsoren: NWH Jobs Uitzendbureau, Rijschool Halvemaan, Automobielbedrijf Duivenvoorde, Kampeercentrum de Jong, Installatiebedrijf Van Nes, Bakkerij van Eeden,  Burlight, Boon Bouw, Albert Heijn, KLD Graphics en de Ridder Bloemen werd het een ontzettende gezellige ochtend.

Op naar de 75!

103 Foto's BON

{gallery}9353{/gallery}