×

Attentie

The was a problem converting the source image.
There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: media/k2/galleries/9353
26
okt
'15

30 oktober Kerkenveiling Sint Victorkerk.

Op vrijdagavond 30 oktober begint om 19.30 uur de traditionele kinderveiling met aansluitend de kerkenveiling van de St. Victorkerk-parochie. Dit jaar voor de kinderen van de basisschoolleeftijd een selfie-wedstrijd met vele mooie prijzen (deelnameformulieren zijn op school uitgedeeld)...

Maar ook voor de 'vroege vogels' zijn er vele mooie prijzen te winnen. De eerste 50 kopers die zich melden bij de Kerkenveiling, ontvangen een enveloppe met een verrassing.

 

Een aantal kavels die dit jaar extra aandacht verdienen: kavel 333 beschikbaar gesteld door Coastline: een weekend een hottub in je tuin en kavel 386: een hertensafari in de duinen met Diaken Bertijn Prins. Uiteraard worden er ook heel veel planten, bloemen, worsten, kazen en bollenpakketten geveild deze avond. (Klik hier voor de catalogus online via Facebook.)

 

De notaris verricht de trekking van de loterij op de veilingavond om 24.00 uur. De uitslag van de loterij staat vermeld in het Zevenblad van december en op de website www.parochiesnwh.nl.

Natuurlijk hopen we weer op een mooie opbrengst, maar het is vooral een gezellige avond, waarbij de hapjes en drankjes worden aangeboden door het Veilingcomité.

Wanneer u zelf niet in de gelegenheid bent om naar de veilingavond te komen kunt u ook uw opdracht doorgeven aan Johan Oostdam tel. 0252-374991 of per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..