Datum: 13-08-2022 - 02:39
24
okt
'15

Majorettes St. Jeanne d’Arc leveren uitstekende prestaties.

In de maand oktober hebben de majorettes van muziekvereniging St. Jeanne d’Arc uitstekende prestaties geleverd. Op 11 oktober hebben 2 solistes meegedaan aan het twirlconcours in Alphen aan den Rijn. Exacte een week later hebben dezelfde solistes hun show herhaald...

tijdens het twirlconcours in Leimuiden. Iris de Winter heeft alleen in Leimuiden deelgenomen. Beide dagen hebben de  dames het er prima vanaf gebracht.

In de klasse “Super –X-Strut” behaalde Marieke Wiebes in Alphen aan den Rijn een prachtige zilveren medaille met 63.0 punten. In Leimuiden overtrof zij haar prestatie van een week met een score van 64.4 punten, wederom een zilveren medaille. In de klasse “Solo Dance Twirl” haalde Marieke respectievelijk 64.9 en 64.2 punten.

Lisette Wiebes twirlde in Alpen aan den Rijn een prachtige cijfer bij elkaar. Een 8.5 was een uitmuntende score en een gouden medaille was het resultaat. In Leimuiden kwam ze op een score van 8.0, door de jury eveneens beloond met een gouden medaille.

Tot slot behaalde Iris de Winter in Leimuiden een score van 64.6 punten in de klasse “Twirling 1 Baton”. Dit was goed voor een prachtige zilveren medaille.

De volgende optredens voor de dames staan al weer gepland. Op 1 november zullen zij afreizen naar Pijnacker voor het twirlconcours aldaar.

Vind jij het ook leuk om lid te worden van de majorettes? Bezoek dan eens de website www.stjeannedarc.nl voor meer informatie of bezoek eens een repetitie op woensdagavond in de gymzaal van de Regenboogschool.

Foto PR