Datum: 26-03-2023 - 14:49
25
okt
'15

Prinsbekendmakingen in het Duinknijnenrijk.

In De Zilk zal het weekend van 6 en 7 november compleet in het teken staan van Carnavalsvereniging de Duinknijnen. Op vrijdagavond maken de Dwergknijnen hun 24e Jeugdprinsenpaar bekend aan het jongste publiek van het Dwergknijnenrijk. Wie zal Prins Vegas en Prinses Paris...

gaan opvolgen, of willen ze nog geen afscheid nemen? Trefcentrum De Duinpan zal deze avond geopend zijn v.a. 19.00 uur en de feestavond zal van start gaan om klokslag 19.30 uur. De entree deze avond is geheel gratis.

Op zaterdag 7 november gaan de Duinknijnen hun 48e Prinsenpaar bekend maken aan het grote publiek, hier voorafgaand zal er afscheid worden genomen van het huidige Prinsenpaar, Prins Holiday en Prinses Sunshine. De Duinpan zal deze avond geopend zijn v.a. 20.30 uur en de Feestavond zal starten om klokslag 21.00 uur.

 

Wees op tijd want de afgang van het huidige Prinsenpaar én de bekendmaking van het 48e Prinsenpaar zal er één worden die absoluut de boeken in zal gaan als uniek. De entree deze avond is slechts € 5,- p.p. De muzikale omlijsting deze avond is in handen van Discotheek Music Wave en natuurlijk ontbreken De Stropers deze avond ook zeker niet.

Voor de laatste info kunt u kijken op www.duinknijnen.nl alweer u zich tevens kunt aanmelden op onze Facebook en Twitter pagina’s.

Foto PR