Datum: 05-07-2020 - 22:38
21
okt
'15

CDA benoemt Bouke Geerlings tot nieuwe bestuursvoorzitter.

Tijdens de algemene ledenvergadering van 14 oktober is Bouke Geerlings met algemene stemmen benoemd tot nieuwe voorzitter van het bestuur van CDA Noordwijkerhout–De Zilk. Bouke is 26 jaar en in het dagelijks leven werkzaam bij EY. Met de komst van de nieuwe leidsman...

is de jonge ploeg klaar om te bouwen aan de toekomst van het CDA Noordwijkerhout en de Zilk.

Bouke Geerlings is sinds 2010 lid van het CDA, en na betrokken te zijn geweest bij de landelijke verkiezingscampagne in 2012 besloot hij ook actief te worden in Noordwijkerhout. Sinds 2014 neemt hij als burgerraadslid zitting in de commissie Bestuurlijke Aangelegenheden en Middelen (BAM), en verder is hij betrokken bij de organisatie van de succesvolle Politieke Cafés in Noordwijkerhout. Hij stelde zich beschikbaar voor het voorzitterschap omdat hij graag met zijn enthousiasme en bestuurlijke ervaring de afdeling verder wil versterken.

Hij volgt Frank Helsloot op, die vier jaar voorzitter is geweest en eerder had aangegeven geen nieuwe termijn te ambiëren als voorzitter, maar wel verder gaat als algemeen bestuurslid. Het bestuur bestaat sinds 14 oktober uit Bouke Geerlings (voorzitter), Lisette Beugelsdijk (secretaris), Ted Hulsbosch (penningmeester), Marian de Klerk (algemeen bestuurslid) en Frank Helsloot (algemeen bestuurslid).

De nieuwe voorzitter kijkt erg uit naar een interessante bestuursperiode, en zet samen met het bestuur in op een beleid van vernieuwing en verjonging. In de komende periode zal het bestuur de beleidsplannen verder uitwerken. Uiteraard wil het bestuur benadrukken dat alle ideeën van de inwoners van Noordwijkerhout en De Zilk van harte welkom zijn. Mocht u suggesties hebben, neem dan contact op met het bestuur.

Foto PR