Datum: 09-07-2020 - 10:44
22
okt
'15

Timmers Verpakkingen verdubbelt capaciteit PostNL pakketten.

Sinds 2013 is er bij Timmers Verpakkingen een postkantoor gevestigd. Door grote parkeergelegenheid, ruime openingstijden en de klantvriendelijkheid blijft het aantal (post)pakketten van particuliere en zakelijke klanten sterk toenemen. Dit jaar is er zelfs een bestelbus met laadklep...

aangeschaft om in de toenemende vraag voor het ophalen van zakelijke pakketten te voorzien. Dagelijks worden er door Timmers Verpakkingen pakketten opgehaald in de gehele Bollenstreek. Via deze weg worden klanten van Timmers Verpakkingen ook gelijk voorzien van kantoorartikelen, winkel- en verpakkingsmaterialen.

Om de grote stroom (post)pakketten succesvol te verwerken, hebben PostNL en Timmers Verpakkingen besloten tot uitbreiding van de postbalie. Met een extra frankeermachine en balie worden de klanten nog efficiënter geholpen.

Laat u verrassen door het assortiment van Timmers Verpakkingen. U kunt hier terecht voor cadeaupapier, (Sint en Kerst) decoraties, kerstpakketdozen, kantoorartikelen en verpakkingsmaterialen.

Het team van Timmers Verpakkingen staat voor u klaar: Frank, Margret, Lilian, Kitty, Stijn en Fokke.

Meer info via de website: www.timmersverpakkingen.nl. Alles voor: Winkel – Webshop – Magazijn – Horeca  - Kantoor.

Foto's BON