Datum: 13-08-2022 - 01:27
19
okt
'15

St. Jeanne d’Arc verzorgt een najaarsconcert in De Schelft.

Op zondag 8 november verzorgt muziekvereniging St. Jeanne d’Arc een najaarsconcert. Het concert wordt verzorgd door het leerlingenorkest, de marchingband en Bart Weijers. Inmiddels zijn de kaarten voor dit concert beschikbaar. Voor donateurs van muziekvereniging St. Jeanne d’Arc...

zijn twee toegangskaarten per donateur vrij verkrijgbaar. Dit gaat op vertoon van de donateurskaart. Voor niet donateurs zijn de kosten €6,- per kaart. U kunt er ook ter plekke voor kiezen om donateur te worden en daarmee €2,- te besparen op twee toegangskaarten.

Toegangskaarten zijn af te halen bij de VVV in Noordwijkerhout en bij “De Parade”, het clubgebouw van “St. Jeanne d’Arc”. De VVV is gehuisvest op dorpsstraat 8 en is geopend van maandag t/m zaterdag van 10:00 – 17:00. De Parade bevindt zich op de Van der Weijdenlaan 2A en is geopend van maandag t/m vrijdag van 19:30–21:30.

Bart Weijers en het leerlingenorkest waren al eerder gezamenlijk te bewonderen. Afgelopen mei hebben zij gezamenlijk het voorprogramma van de BollenProms verzorgt. De muzikale klik was destijds duidelijk voelbaar voor orkest, zanger en publiek. Reden om het succes van een half jaar geleden nogmaals te herhalen.

Ook de marchingband is volop bezig met de voorbereidingen voor 8 november. Tijdens dit concert zult u de marchingband echter niet aantreffen in de gebruikelijke marsopstelling. De marchingband zal zich deze keer van een heel andere kant laten zien.

Zij zullen als zittend orkest optreden en laten zien dat zij naast het mars repertoire ook uitstekend thuis zijn op het gebied van de popmuziek. En ook zij zullen samen met Bart Weijers optreden. Het concert vindt plaats op 8 november in de toneelzaal van de Schelft en begint om 14:00 uur.

Foto BON