Datum: 25-02-2021 - 02:46
14
okt
'15

Landgoed Tespelduyn winnaar Top 25 Bollenstreek Business Meetingpoint.

Waar is het zakelijk goed toeven en waar kun je het beste afspreken voor je zakelijke bijeenkomst? Dat is de onderliggende vraag bij het samenstellen van de Top 25 Bollenstreek Business Meetingpoint die voor de 4e keer door het zakenmagazine IntoBusiness Bollenstreek...

wordt gepubliceerd. Liefst 126 horeca-etablissementen in de gehele Duin- en Bollenstreek zijn beoordeeld door 60 onafhankelijke en objectieve ondernemers en managers die de locaties als mystery guest bezochten. De beoordeling werd gedaan op basis van de verwachting van de mystery guest bij het binnentreden.

Immers op voorhand is de beleving, het serviceniveau, de kwaliteit van de gerechten en de bediening van een chique zaak anders dan die van een grand café of een tijdelijk strandpaviljoen. Uiteraard volgt een goede beoordeling indien de verwachting wordt overtroffen.

Citaat uit het juryrapport: “De meest beoordeelde locatie in de top 25 Bollenstreek Business Meetingpoint is dit jaar ook veruit de beste gebleken. Landgoed Tespelduyn doet al jaren mee in de top van deze lijst en heeft dit jaar op alle criteria uitstekend gescoord. Ondernemer Peter Duivenvoorde investeert niet alleen in constante verbetering van zijn locatie, maar ook in ervaren personeel.

Dit is onderscheidend en maakt hem uniek. De ligging in het hart van de Bollenstreek, de beschikking over het voortreffelijke terras wat geschikt is voor bijna alle weersomstandigheden, de grote parkeerplaats, de goede WiFi en de geboden privacy maakt Landgoed Tespelduyn voor ondernemers de zeer terechte nummer 1 Business Meeting Point 2015.

Vesper Hotel  en Spijs & Wijn behaalde de 2e plaats en 3e plaats in de Top 25 Bollenstreek Business Meetingpoint.”

Foto's PR