Datum: 24-02-2020 - 03:48
13
okt
'15

Een feestelijke ontmoeting van de Zonnebloem met het Kaninefaatenkoor. (foto's)

Het najaarsfeest op zaterdag 10 oktober voor de gasten van de Zonnebloem Noordwijkerhout, had alles in zich om de genodigde gasten en gastvrouwen in feestelijke stemming te brengen. Door voorzitter Henk de Kleer werden allen hartelijk welkom geheten en met het mooie weer...

en het uitgenodigde Kaninefaatenkoor moet het feest zeker lukken. Het grote aantal gasten werden door de vrijwilligsters onthaald op alles wat je tijdens de  feestmiddag mag verwachten. 

Na de koffie met gebak het eerste optreden van het Kaninefaatenkoor. Uit volle borst worden de liedjes meegezongen. Dit tot grote inspiratie van het koor. Tijdens de pauze waren het  de vrijwilligers die de gasten de nodige hapjes en drankjes aanboden en daar waar nodig hun welzijn in het oog hielden.

Na al dit heerlijks het tweede optreden van het koor. Tot groot plezier van het koor werden ook nu de liedjes uitbundig meegezongen. Vele bekende Nederlandse liedjes staan op de lijst. Als afsluiting van het optreden uiteraard het Noordwijkerhouts volkslied. Enthousiast werd door iedereen daarop gereageerd.

Voor de voorzitter reden om niet alleen het koor hartelijk te bedanken, maar ook alle aanwezigen voor hun enthousiasme. Het was weer een echte Noordwijkerhoutse middag met als hoogtepunt het Kaninefaatenkoor. Daarmee werd een begin gemaakt naar de aanloop van de 11e van de 11e.

Rond 16.30 uur kwam aan dit feestelijks een eind. Maar het werk van de vrijwilligers blijft een never ending story: “Zonder elkaar is iedereen alleen”. Wilt u ook vrijwilliger worden?

15 Foto's PR