Datum: 01-06-2023 - 17:41
11
okt
'15

Het jaarlijkse koffieconcert en loterij van Drumfanfare Altesa groot succes (update foto's)

Het koffieconcert op zondagmiddag van drumfanfare Altesa in De Zilk, was dit jaar wederom een groot succes. Een vol Trefcentrum De Duinpan zag enkele leerlingen voor het eerst optreden en gezamenlijk speelden ze in een prima uitvoering een flink aantal bekende nummers...

voor het aanwezige publiek. Op deze middag is ook altijd de bekendmaking van de gewonnen prijzen van de grote Altesa loterij. Alle leden van Altesa hadden ook dit jaar weer hun uiterste best gedaan om de loten aan de man te brengen. Een knappe prestatie want er werden maar liefst 4000 loten verkocht en de opbrengst daarvan is voor Altesa een zeer belangrijke bron van inkomsten. Het geld gaat weer gebruikt worden voor de aanschaf van instrumenten, bladmuziek en uniformen.

Er waren maar liefst 70 prijzen te verdelen op deze middag, maar helaas voor de fotograaf waren er, ondanks een volle Duinpan, geen hoofdprijswinnaars onder de aanwezigen in de zaal maar hebben we wel de namen voor u. Een ieder die een prijs (of prijzen) heeft gewonnen: gefeliciteerd! Als u niet bij het koffieconcert aanwezig was, dan zal uw prijs zo spoedig mogelijk bij u thuisbezorgd worden.

De loterij kan alleen maar bestaan door de vele gulle gaven van een aantal sponsoren. Veel van de prijzen worden door deze sponsoren ter beschikking gesteld. Giantstore van Bakel uit Bennebroek stelde een dames- of een herenfiets ter waarde van € 600,- ter beschikking.

Nieuw in het prijzenpakket waren de voedselpakketten van Jos de Winter. Na de enthousiaste ontvangst van de zweefvluchten van vorig jaar, had de Kennemer Zweefvliegclub dit jaar maar liefst twee maal twee zweefvluchten ter beschikking gesteld.

De hoofdprijzen werden door DFDS Seaways geschonken, er waren twee minicruises als prijs. Eén als 2e prijs voor 2 personen incl. ontbijt en één als hoofdprijs voor 4 personen met zakgeld.

 

En wat is een Altesa loterij zonder bloemen en planten (Jaap de Groot) van de eigen kwekers en de alom geprezen taarten van Bakkerij Pompe. Bloembollenbedrijf P. Pennings stelde een aantal bloembollenpakketten ter beschikking.

Hoofdprijs:
Minicruise voor 4 personen met zakgeld.
Familie van den Berg P.J. Warmerdamstraat 40 De Zilk
2e prijs:
Minicruise voor 2 personen incl. ontbijt.
Familie Noltius Zilkerduinweg 130 De Zilk
3e prijs:
Een dames- of een herenfiets ter waarde van € 600,-.
Eveline van der Eerden Sint Jacobsstraat 23 De Zilk
4e prijs:
Een zweefvlucht voor 2 personen bij de Kennemer Zweefvliegclub.
Ed de Slagwerker Nieuw-Vennep
5e prijs:
Een zweefvlucht voor 2 personen bij de Kennemer Zweefvliegclub.
Familie van Trigt Hafkenscheidtlaan 50 De Zilk.

Alle andere prijswinnaars worden binnenkort bekendgemaakt op de Facebookpagina van Altesa.

19 Foto's BON