Datum: 02-07-2020 - 13:38
11
okt
'15

Appartementen Kerkstraat (voormalig Paspartoe) klaar voor bewoning.

In het prominente gebouw op de hoek van de Kerkstraat zijn onlangs vijf prachtige twee- en driekamerappartementen gerealiseerd. Afgelopen zomer werd al duidelijk dat het winkelpand waar voorheen Paspartoe was gevestigd een nieuwe bestemming zou krijgen...

In zeer korte tijd heeft Kerkstraat 49 een volledige metamorfose ondergaan. Van een voormalige winkel en atelier is niets meer terug te zien. Daarvoor in de plaats bevinden zich nu vijf luxe afgewerkte appartementen die verhuurd zijn en klaar om bewoond te worden.

De woningen hebben een eigen huisadres gekregen en zijn er ook voor de nieuwe eigenaren aan de kant van de Parnassialaan vijf parkeerplaatsen op eigen terrein aangelegd.

De appartementen zijn aangeboden op de particuliere huizenmarkt via Flexwonen.nu. Directeur Nico Geerlings van Flexwonen.nu:

‘We hebben met de aankoop van dit pand aan de Kerkstraat binnen zeer korte tijd een uniek project kunnen realiseren. Mede dankzij de goede samenwerking met de gemeente Noordwijkerhout heeft het gebouw binnen zeer korte tijd de woonbestemming gekregen.

Zo hebben wij al heel snel de verbouwing kunnen starten. De trieste aanblik van een leegstaand winkelpand heeft plaatsgemaakt voor een mooi plaatje van wonen in stijl op een mooie, centrale plek. Iets waar wij en heel Noordwijkerhout trots op mogen zijn.’

Foto's BON