02
okt
'15

Het Uitvaarthuys geeft gratis toegangskaarten weg voor de theatervoorstelling RouwRevue.

Het Uitvaarthuys mag kaarten weggeven voor de theatervoorstelling RouwRevue op donderdag 15 oktober 2015 om 20.15 uur in de Muze van Noordwijk. U kunt kaarten gratis ophalen in Het Uitvaarthuys in de Dorpsstraat. Wij zijn open op woensdag, donderdag, vrijdag...

en zaterdag van 11.00 uur tot 17.00 uur. U kunt ons ook een mail sturen met verzoek voor kaarten, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Op is op, dus wees er snel bij.

De Rouwrevue

Is voor weduwen, weduwnaars, wezen, halve wezen en toekomstig nabestaanden. Voor iedereen dus. Verlies lijden we allemaal, ooit. De RouwRevue moest er komen: open, emotioneel, confronterend maar ook bevrijdend. Zoals het in een revue hoort een afwisseling van meezingers, tere liedjes, komieke sketches, intieme verhalen van achterblijvers en zelfs stijldans.

Mylou Frencken verloor binnen twee jaar haar man en haar vader. Ze is een ongediplomeerd rouwdeskundige. Pieter Tiddens begroef zijn ouders en schoonbroer maar voelt zich juist alles behalve een kenner. Dood gaat snel, rouw duurt lang. Samen durven Mylou en Pieter het aan om onze rouwrituelen nieuw leven in te blazen. Belangrijk en leuk.

Iedereen mag het op zijn eigen manier doen. Hier, of elders in de wereld, waar rouw soms uitloopt op een feest. Maar Nederland mag er best een beetje meer stil bij staan. Om te zorgen dat het in beweging blijft. Zodat de dood leeft. Over loslaten, over wat het je kan brengen, over dóórleven na de dood. Want ……… hoe besta je na?