01
okt
'15

Keurslagerij Koot dik in de prijzen vijf producten met goud bekroond.

Bij de onlangs gehouden Internationale Vakwedstrijden georganiseerd door de 'Stichting Slavakto' en tijdens de Nationale Productkeuring georganiseerd door de 'Vereniging van Keurslagers' is Keurslagerij Koot in de Zeestraat met zijn producten vijf maal in de prijzen gevallen...

De producten van deze ambachtelijke slagerij werden vijfmaal met goud bekroond en waarvan drie keer zelfs met een extra ster. Keurslager Adri Koot en zijn team zijn super trots op de vijf product predicaten die ze in de wacht hebben gesleept.

Adri Koot vierde afgelopen jaar nog samen met zijn team het 25-jarig jubileum van zijn Keurslagerij. Regelmatig zijn er in die 25 jaar prijzen gewonnen en met de recente predicaten toont het bedrijf aan nog volop aan de weg te timmeren met kwalitatief hoogstaande producten.

De Keurslagerij is onze trots, zegt Adri Koot. Iedere dag doen wij ons uiterste best om de beste ambachtelijke producten te bereiden. Of het nu gaat om een puur stukje vlees, de fijnste vleeswaren, de lekkerste specialiteiten of de heerlijkste maaltijden. Wij gebruiken altijd de verste ingrediënten voor het eindresultaat van de beste kwaliteit.

Onze passie voor het slagersvak zie en proef je zonder meer in onze producten. Bij ons kun je altijd terecht voor iets meer, dus kom gerust langs in de winkel. Iedere dag staat ons deskundige team klaar om je te helpen en van persoonlijk advies te voorzien.

Keurslagerij Koot heeft predicaten goud ontvangen voor de volgende producten:

*Tijdens de Nationale Productkeuring georganiseerd door de 'Vereniging van Keurslagers' ging het 'predicaat Goudkeur' naar de rookworst van Keurslagerij Koot, die volgens de jury van uitstekende kwaliteit is.

* Bij de onlangs gehouden Internationale Vakwedstrijden georganiseerd door de 'Stichting Slavakto', ging het 'predicaat Goud met een Ster' naar de volgende producten: de Gebraden Rosbief, de Grillworst naturel en de fijne leverworst. Het 'predicaat Goud' was voor het product de 'witlof/hamschotel'. Ook bij deze producten kwam de jury tot de eindconclusie dat ze allemaal van uitstekende kwaliteit zijn.

Prijzenactie twee rookworsten halen en één betalen.
Om het heugelijke feit te vieren dat Keurslagerij Koot zoveel prijzen heeft gewonnen en ook omdat het seizoen van dit product is aangebroken, krijgt u volgende week bij aankoop van één rookworst met het predicaat Goud met een Ster de tweede gratis. Deze actie loopt van maandag 5 oktober tot en met zaterdag 10 oktober.

Foto's BON.