Datum: 17-10-2021 - 02:17
27
sep
'15

VVSB wint uitwedstrijd bij De Treffers.

Na een nederlaag op zaterdag tegen WKE, een overwinning na strafschoppen tegen Rijnsburgse Boys, heeft VVSB de week goed afgesloten door met 1-3 te winnen bij De Treffers. Door twee doelpunten van Tommy Bekooij en in de slotfase een doelpunt van Frans van Niel...

werd de zege veiliggesteld. Twan Smits scoorde namens de thuisploeg.

VVSB speelde met dezelfde veldspelers als tegen Rijnsburgse Boys, alleen doelman Ronald van der Meer keerde weer terug in het doel van VVSB. De eerste kans van de wedstrijd was direct raak. Aan de rechterkant van het veld zette Frans van Niel de bal voor, spits Giovialli Serbony kwam er niet bij, maar bij de tweede paal kwam de bal voor de voeten van Tommy Bekooij. De aanvaller kapte zijn directe tegenstander uit en schoot de bal in de korte hoek raak.

In een levendige eerste helft zette beide ploegen fel druk op de bal, wat resulteerde in veel foute passes aan beide kanten. Voor beide doelen waren er maar mondjesmaat kansen te bekennen.

In de tweede helft was het weer VVSB die snel scoorde. Tommy Bekooij snelde langs zijn tegenstander en wipte de bal over doelman Niels Kornelis heen. Enkele minuten later bracht Twan Smits de spanning terug in de wedstrijd. Hij kreeg de bal op een presenteerblaadje en schoot met een mooie volley raak. Dit was het sein voor De Treffers om een tandje scherper te gaan spelen.

Dit scherpe spelen bracht hen wel veel gele kaarten en in de 62e minuut zelfs een rode kaart. Hafid Sarkouke liep onbesuisd door op Maikey Parami en mocht vertrekken van scheidsrechter D'Onorio. Toch was De Treffers sterker met 10 man dan met 11. Dit leidde nog tot enkele hachelijke momenten voor het doel van VVSB. Toch was het Ronald van der Meer die zijn ploeg op de been hield met enkele goede reddingen. In de blessuretijd scoorde Frans van Niel nog de 1-3 uit een vrije trap.

De Treffers - VVSB 1-3: 6' Bekooij 0-1, 55' Bekooij 0-2, 58' Smits 1-2, 90+3' Van Niel 1-3.

VVSB: Van der Meer, Peet van der Slot, Zwart, Kraaijvanger, Vijlbrief, Jozic (76' De Rijk), Van Niel, Bekooij, Parami (85' Stijn van der Slot), Serbony, Tavilla (62' Admiraal).

Tekst: Stefan van den Burg

(klik hier voor foto's van de wedstrijd deel I + deel 2 via facebook)