Datum: 30-05-2020 - 06:46
24
apr
'12

Jonkerspark 1 en 2 boeken ruime overwinning.

Afgelopen zondag werd de derde wedstrijd gespeeld in het Landelijke hoofdklasse tennis. Meerlanden/Jonkers boekte een ruime overwinning op BLTV 1 uit Breda. De dames enkel partijen werden eenvoudig gewonnen.  Marcela Koek speelde erg goed en won 6-1 6-2. Denise van Putten speelden..

erg sterk en pakte een knappe overwinning met 2 keer 6-0. Bij de heren pakte Remi Groenendaal  de 1ste set in een tiebreak met 7-6 en won de 2de set ruim met 6-2. Rogier Wassen won zijn partij erg sterk  met 6-0 en 6-1. De dubbel en mix partijen werden op één na gewonnen. De uiteindelijke uitslag voor Meerlanden/Jonkers  was 7-1. Een sterke overwinning met veel kijkplezier.

 

Jonkerspark 2 speelde uit in Eindhoven tegen Volley 1.
De heren enkel partijen werden eenvoudig gewonnen. Noordwijker Kevin Noordermeer won zijn singel eenvoudig 6-4 en 6-1. Florian Lemke won zijn singel met 2 keer 6-2. De dames wisten hun enkel partijen niet in winst om te zetten. Noordwijker Floris Herrema dubbelde samen met Florian Lemke. De heren en dames dubbel werden in 3 sets gewonnen. Voor Floris Herrema zijn 1ste overwinning in de hoofdklasse!   De gemengd dubbel partijen werden eenvoudig in winst omgezet. De winst van 6-2 is meegenomen naar Jonkerspark.
Denise van Putten en de foto is van Frits Houwaart.