Datum: 09-08-2022 - 00:51
27
sep
'15

Jubileumconcert een fantastisch slotakkoord van jubileumjaar Harpe Davids. (74 foto's)

Zaterdagavond 26 september was het jubileumconcert 'de grande finale' van een bewogen en ook zeer mooi jubileumjaar voor de Christelijke muziekvereniging De Harpe Davids. Het vond plaats in een zeer goed gevulde grote zaal van De Schelft. Alle muzikanten, zangers en...

zangeressen die in het afgelopen jaar aan één van de vele concerten meewerkten, maakten samen met de 100-jarige Harp nog eens hun opwachting. Dit waren het Mannakoor, Revoice, Just fot Fun, Narda Miedema, Muziekvereniging St. Jeanne d’Arc, Drumfanfare Altesa en op de afterparty de bekende coverband Nightlife. De muzikale leiding van het concert was in handen van Hendrik Jan Lindhout, de dirigent van de Harpe Davids.

Zoals we al eerder aan u konden melden ontving de trotse 100-jarige muziekvereniging uit handen van burgemeester Goedhart de Koninklijke Erepenning toegekend Zijne Majesteit de Koning. Tevens ontving Harp-voorzitter Bas van der Tang een zeer verdiende Koninklijke onderscheiding voor het vele vrijwilligerswerk wat hij al die jaren heeft gedaan.

Het is trouwens maar goed dat Bas ook zijn partijtje mee blaast met 'de Harp' want die ervaring voor blazen had hij wel nodig om al die 100 kaarsjes uit te blazen. Deze stonden op de taart die geschonken werd door Drumfanfare Altese uit De Zilk.

Voorzitter Bas van der Tang zette ook nog drie hondstrouwe leden in het zonnetje. De drie J's van de Harp, Jaap en Jan Passchier en Jan Lindhout, vieren dit jaar het feit dat men al 50 jaar lid is van deze mooie muziekvereniging.

Het jubileumconcert liep door een goede organisatie op rolletjes en het applaus en de reacties achteraf laten zien dat de bezoekers enorm genoten hebben, Harpe Davids dank je wel.

Facebookbericht met een reactie van de Harpe Davids:
Wauw, wauw, wauw!! Wat een fantastische avond. Wij hebben er enorm van genoten! De Harpe Davids heeft een koninklijke erepenning gekregen en voorzitter Bas van der Tang mocht een koninklijke onderscheiding in ontvangst nemen.

Samen met het Mannakoor, Just for Fun, Revoice, St. Jeanne d'Arc, Altesa, Narda Miedema, Nightlife en natuurlijk u als luisteraar hebben we er gisteren een onvergetelijke avond van gemaakt! We willen iedereen bedanken voor dit alles!

74 foto's BON. (Binnenkort nog veel meer foto's bij JP/Snapshot, klik hier)