Datum: 10-07-2020 - 06:09
24
apr
'12

Moederdagmarkt in Noordwijkerhout, wie heeft de allerliefste moeder?

Op zaterdag 12 mei 2012 wordt er in Noordwijkerhout een evenement georganiseerd door de NOV! Alweer voor het vijfde jaar is er een markt speciaal voor alle dochters, zoons en vaders die hun moeder of echtgenoot willen verrassen met een prachtig en speciaal cadeau voor Moederdag...

Op deze zaterdag staan er van 10.00 uur tot 17.00 uur diverse sfeervolle marktkramen rondom de Witte Kerk in het centrum van Noordwijkerhout. U kunt hier volop terecht voor mooie en liefdevolle cadeaus. Van een bosje bloemen, leuke tuinplantjes, een mooie opgemaakte mand, verzorgingsproducten, exclusieve sieraden, woonaccessoires voor buiten, sjaals en tassen, een heerlijk geurtje of een schoonheidsbehandeling. Dit jaar kan je ook een mooie foto van jezelf laten maken, helemaal GRATIS!

 

Vind je het moeilijk om dit jaar weer een cadeau voor je moeder uit te zoeken. Kom naar het centrum van Noordwijkerhout en je hebt keus genoeg!

 

Verkiezing ‘allerliefste moeder van 2012!’

Vind jij ook dat jouw moeder de allerliefste moeder van heel Noordwijkerhout en omstreken is en zou je haar dat wel eens op een hele bijzondere manier willen laten weten? Bij diverse winkels in Noordwijkerhout en bij het VVV liggen inschrijfformulieren, waar je op in kunt vullen waarom jouw moeder de allerliefste is en waarom zij de titel verdiend;

 

ALLERLIEFSTE MOEDER VAN HET JAAR 2012


Zij maakt dan kans op een geweldig prijzenpakket wat haar overhandigd wordt op de moederdagmarkt zelf! Ga dus snel een inschrijfformulier halen of download hem vanaf de site van de NOV, www.nov.nu en zorg dat jouw moeder een onvergetelijke Moederdag heeft!! Reden te meer om op zaterdag 12 mei een bezoek te brengen aan het gezellige Noordwijkerhout, het hart van de Bollenstreek. Kijk voor meer info op www.nov.nu.