Datum: 27-09-2022 - 00:28
26
sep
'15

Aphrodite GolfCup op Golfbaan Tespelduyn.

Speciaal voor haar jaarkaarthouders heeft Landgoed & Golfbaan Tespelduyn weer een bijzondere golfwedstrijd op het programma staan. Als voorronde van de Aphrodite GolfCup speelt men mee met de 9-holes golfwedstrijd op zondag 18 oktober op Landgoed & Golfbaan Tespelduyn...

Deze wedstrijd is uiterst bijzonder door de fantastische prijzentafel.

De dagwinnaar van 18 oktober wint een 8-daagse finalereis naar Chiclana, Spanje, met verblijf in het Iberostar Royal Andalus**** op halfpension basis en de finale op de 36 holes golfbanen van Novo Sancti Petri met vertrek op 1 november 2015.

Deze prijs is inclusief vliegreis v.v. met Transavia.com en transfers per luxe touringcar van de luchthaven naar het hotel. Ook de nummer 2 en nummer 3 van de dag gaan met een prachtige prijs naar huis. Zij mogen deelnemen aan de Open Aphrodite Voorronde op de golfbaan Habichtswald in Duitsland in 2016.

Men speelt een 9-holes golfwedstrijd op zondagmiddag 18 oktober op Golfbaan Tespelduyn. Deelnemen aan deze wedstrijd kost € 10,00 per persoon en hiervoor krijgt een ieder een goodiebag, fruit en flesje water voor in de baan.

De wedstrijd is uitsluitend voor jaarkaarthouders Bloembollenbaan Tespelduyn en Business-jaarkaarthouders met een minimale leeftijd van 18 jaar en een NGF handicap van minimaal 36.0.

Inschrijven en meer informatie over de Aphrodite GolfCup op 18 oktober met waanzinnige prijzen: www.tespelduyn.nl.